ΕΤΑΙΡΕΙΑ


econous company

Η εταιρεία econous ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών μηχανικού σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Μέσα από τα χρόνια αποκτήθηκε εμπειρία τόσο στους τομείς των συμβατικών ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών έργων όσο και σε πιο εξειδικευμένα αντικείμενα που αναπτύσσονταν τότε. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται σε όλο το φάσμα των τεχνικών έργων. Το όνομα της εταιρείας υποδηλώνει την επιθυμία μας να εκτελούμε έργα με γνώμονα την οικονομία, την οικολογία και την ευκολία χρήσης πάντα με έξυπνο και εύχρηστο τρόπο.

Στόχος

Όλο μας το προσωπικό χαρακτηρίζεται από τον κοινό στόχο της ικανοποίησης του κάθε πελάτη. Όλοι εργάζονται παράγοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Κάθε πελάτης είναι το ίδιο σημαντικός. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί θα παραλάβουν έργα ποιοτικά, κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Ασφάλεια

Στην econous πάντα λέμε “Πρώτα η ασφάλεια”. Το προσωπικό μας πάντα τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας και χρησιμοποιεί τα κατάλληλα μέσα προστασίας. Εκτός από το ίδιο το προσωπικό, προσέχουμε και τους πελάτες μας. Αυτός είναι ο λόγος που οι εγκαταστάσεις που παραδίδουμε κατασκευάζονται με υλικά προδιαγραφών. Κάθε εγκατάσταση πριν παραδοθεί, δοκιμάζεται για να είναι ασφαλής και λειτουργική.

Εκπαίδευση

Εντός της εταιρείας διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια, για την εκπαίδευση των εργαζομένων. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνουμε την συνεχή επιμόρφωσή τους και την ενημέρωσή τους για τις σύγχρονες μεθόδους και υλικά.

Εξοικονόμηση

Έχουμε μάθει πόσο σημαντικό είναι το κόστος χρήσης μιας εγκατάστασης. Έχει σημασία και το κόστος κτήσης αλλά αυτό είναι αυτονόητο. Μελετάμε σκληρά και αφιερώνουμε χρόνο ώστε να προσαρμόσουμε την ιδανική λύση σε κάθε πελάτη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης του. Νοιαζόμαστε τόσο για την οικονομική λειτουργία από άποψη κατανάλωσης και απόδοσης, όσο και για την ελαχιστοποίηση χρήσης ανταλλακτικών.

Ενδιαφέρον προς τον πελάτη

Πάντα συμβουλεύουμε τους πελάτες μας ώστε να επιλέξουν με αντικειμενικά κριτήρια αυτό που τους ταιριάζει. Οι εγκαταστάσεις μας είναι το προϊόν μας. Από εκεί μας γνωρίζουν και μας εμπιστεύονται. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο.